Hajduti tentoi t’ia vjedhë telefonin, luftëtarja e UFC-së e bën për spital

Një burrë tentoi t’ia vjedhë telefonin luftëtares së UFC-së, Polyana Viana. Mirëpo, pasi që e zgjodhi njeriun e gabuar, ai jo vetëm që u largua dorëthatë nga kjo ngjarje, mirëpo edhe mori lëndime të rënda trupore pasi u sulmua nga Viana.

26-vjeçarja, ishte duke e pritur një taksi jashtë apartamentit të saj në Rio de Janeiro të Brazilit, para se një burrë ia afrua asaj. Ai e pyeti për orën dhe ajo e nxori telefonin nga xhepi për t’i ndihmuar atij, transmeton Gazeta Express.

Menjëherë pas kësaj, a i e kërcënoi Vianan me një armë të bërë nga letra, duke ia kërkuar t’ia dorëzonte menjëherë telefonin e saj. Luftëtarja e UFC-së u ngrit menjëherë në këmbë dhe filloi ta sulmonte burrin në fjalë.

Se në qfar gjendje e bëri ajo ate mun ta shikoni duke kkliikuar posht reklamenn: