Vazhdojnë martesat ndërmjet shqiptareve dhe serbëve, shikoni ku është mësiti

Nuk janë të pakta rastet e shqiptareve që për martesë zgjedhin burra serbë. Madje, tash kjo po bëhet përmes agjencive që aktivitetin e tyre e publikojnë edhe nëpër rrjete sociale. Për të bashkuar dy persona po paguhen shuma deri në 3 mijë euro, shkruan Gazeta Express.

Facebook-u kohëve të fundit po përdoret edhe si punë mësiti, e kjo bëhet edhe më “e jashtëzakonshme” kur në fokus të saj janë vetëm martesat që lidhin shqiptaret me serbët.

Me pak “search” në këtë rrjet social, në faqen e ashtuquajtur “Dionis – agencija za bracno posredovanje” me Seli në Sutomore, Tiranë, Shkodër, Beograd dhe Bar që në shqip do të thotë “Agjencia për ndërmjetësim –Dionis”, shihen dhjetëra raste, kur shqiptaret janë martuar me serbë. KIiikoo posht per te pare videon e plot.